Nagelstudio Pegapega Nails
Life is too short to have naked nails

Waarom nagelriem olie belangrijk is.

 

klanten vergissen zich vaak, hoe belangrijk solar oil (nagelriem olie) is als onderhoud van een behandeling.

Solar oil is een nagelriem olie van het merk CND. het bestaat uit Amandelolie, Jojoba olie en vitamine E.

wat veel mensen niet weten is dat zowel de natuurlijke nagel als acryl/gel niet waterdicht is. dat betekend dat je met of zonder kunstnagels ( acryl/gel) de olie gewoon door de acryl/gel in je natuurlijke nagel kan drukken. waardoor de natuurlijke nagel altijd gevoed kan worden.

waarom is het voeden van het natuurlijke nagel belangrijk?

Als je nagel droog is, geen olie in zit, dan hecht shellac of acryl/ gel niet of nauwelijks  aan de natuurlijke nagel.

Dit probleem kan zich ook optreden bij het gebruik van nagellak.

Is je natuurlijke nagel droog, gebruik je geen basecoat, geen topcoat, dan heb je snel te maken met een bekende klacht      -- dat de nagellak los laat-- dit omdat uw nagel te droog is.

ik zal u het uitleggen.

Net als een auto heeft ook uw nagels onderhoudsbeurt nodig en heeft ook uw nagels nagelriem olie nodig als u last heeft van droge handen/ nagels.

En Nee, de kruitvat crème, nivea crème, geeft geen garantie voor het voeden van de natuurlijke nagels. Het zou zo maar eens kunnen dat dit soort crème te grote moleculen hebben die niet in de nagel trekken, maar op de oppervlakte blijven en vervolgens weggeveegd worden bij gebruik van de handen. 


Diesel gebruik je bij een diesel auto en niet bij een benzine auto......


Gebruik de juiste product voor de juiste resultaat. Het is zonde om voor een behandeling te betalen en de onderhoud over te slaan.  Doe je bij je auto ook niet. 

Opbellen
E-mail