Nagelstudio Pegapega Nails
Life is too short to have naked nails


Wat kan u verwachten tijdens een behandeling. 

Als eerste word u verwelkomt met een gratis kopje thee, koffie of warme chocomel.

Vervolgens gaan we samen kijken welke behandeling/  kleur shellac / nail art u wenst.

Daarna begin ik met het ontsmetten van uw handen en start ik met de mini manicure die u er gratis krijgt bij uw gekozen behandeling. daarna start ik met uw gekozen behandeling.

Tijdens uw nagelbehandeling is het een en al feest en genieten.

Heeft u vragen over uw nagels dan kunt u deze gerust stellen tijdens de behandeling.

Wilt u advies? dan geef ik deze graag.

Mijn doel is dat u op uw gemak voelt,dat u geniet van uw behandeling en dat u met mooie nagels naar huis gaat en snel weer terugkomt.

**Uitleg nieuwe set gel/ acryl nagels

Nagelriemen worden naar achteren geduwd/ natuurlijke nagel word opgeruwd/ en ontvet voor een betere hechting/ gel of acryl word geplaatst op de natuurlijke nagel (eventueel verlengd) kunstnagel word in de vorm gevijld naar wensen/ shellac basecoat- kleur- top coat word aangebracht/ nagelriem olie/ vervolgens sluit ik de behandeling af met een lekkere handcrème.

** Uitleg opvullen van de gel of acryl nagel

Ik verwijder alle acryl of gel wat los zit van de natuurlijke nagel/ de nagelriemen worden naar achteren geduwd/ de natuurlijke nagel word weer opgeruwd/ stof word verwijderd/ nagel word weer ontvet/uw nagel word weer opgevuld/ vervolgens worden de kunstnagels in vorm gevijld naar wens/ shellac basecoat- kleur- top coat word aangebracht/ nagelriem olie/ vervolgens sluit ik de behandeling af met een lekkere handcrème.

Bij een Spa Manicure word u lekker verwend met een olie badje, massage, scrub behandeling en een mini manicure. de Spa behandeling kunt u combineren met shellac behandeling.

Opbellen
E-mail