Nagelstudio Pegapega Nails
Life is too short to have naked nails

Wie is uw nagelstyliste  

Graag wil ik u verwelkomen op de site van Pegapega Nails.

Ik ben Jeruda Lodriguez,  uw nagelstyliste  bij Pegapega Nails.

Mijn liefde voor Nagels is begonnen als een hobby en heeft zich uitgebreid tot het openen van mijn eigen nagelstudio. Ik geniet oneindig van alles wat te maken heeft met nagels. Mijn creativiteit en mijn kennis deel ik graag met mijn klanten.

Of u nou zwakke nagels hebt, probleemnagels of dat u een nagelbijter bent. Ik vind dat alle vrouwen zich mooi moeten voelen, u moet als vrouw zich niet hoeven te niet schamen voor uw nagels of handen.

uw handen en uw nagels zijn instrumenten van uw lichaam die dagelijks gebruikt en blootgesteld worden. Kom langs bij nagelstudio Pegapega Nails en u hoeft zich nooit meer te schamen voor uw handen. Life is too short to have naked nails

Bij Pegapega Nails verzorgen en hanteer ik de richtlijnen van CND. Ik lever kwaliteit door met de meest hoogwaardige professionele producten & richtlijnen van CND te handhaven en mezelf te blijven ontwillen en bijscholen. Verder gebruik ik ook andere kwalitatieve producten in mijn salon.


Verder streef ik er naar om zo min  mogelijk op uw natuurlijke nagel te  te vijlen.  Bij het verwijderen van gel of acryl.


 

 

Opbellen
E-mail