Nagelstudio Pegapega Nails

Life is too short to have naked nails

Belang van dagelijkse verzorging

De handen zijn een van de sterkste gereedschappen die u constant gebruikt en misbruikt. Daarom is het belangrijk dat u uw handen goed verzorgd. 

Voor het voorkomen van kapotte nagelriemen, ingescheurde nagels, nagel die afreken of loszittende velletjes rondom de nagel en droge handen.

Voor het verzorgen van de handen heeft CND hele goede producten.

Een van deze producten is de Solairoil te koop bij Pegapega Nails voor 4,50 euro.


Solairoil is samengesteld uit Rive Bran olie en Amandel olie om de huid te verzorgen en verzachten, Jojoba olie voor opname/penetratie in de huid/nagel en vitamine E.  Samen zorgen de ingrediënten voor een diepe vochtregulering van de huid en plastificering van de nagels.

Bij dagelijkse gebruik van solairoil bij droge nagels zal er zeker in korte termijn verschil te zien zijn. en blijft proucten zoals acryl, gel of shellac beter hechten aan uw natuurlijke nagel.


Verder kunt u zich ook laten verwennen met een Spa Manicure. deze exclusieve behandeling biedt de kwaliteit van een gezichtsbehandeling, verrijkt met vitamines, essentiele olien en therapeutische ingredienten  zoals Shea Butter, vitamine E, amande olie. kijk bij uitleg behandeling voor meer informatie over de spa manicure.


Bellen
Map